Skip to main content

Fitoni para duke marrë pjesë në pyetësorë.

Ke kohë të lirë dhe dëshiron ta shfrytëzosh atë në mënyrë produktive?
Regjistrohu falas në TGM Panel Albania.
tgm panel logo - you are right place section

Jeni në vendin e duhur!

Regjistrohu tani dhe na ndihmo të zbulojmë tregun global duke marrë pjesë në anketat tona me pagesë!

Bashkohu me TGM, platformën e kërkimit të tregut që do t'ju japë mundësinë të shpreheni.

Kompani nga e gjithë bota po të presin, që si konsumator, t'i tregosh atyre se çfarë të kënaq dhe çfarë nuk të pëlqen. Mos rri duarkryq para ndryshimit të botës, merr pjesë në anketat tona me pagesë!

Mund ti plotësosh me lehtësi anketat me smartfonin ose kompjuterin tënd online ose në panelit tonë përcelular. Ne kompozojmë anketa argëtuese dhe të lehta për t'u plotësuar. Ato do t'ju ndihmojnë gjithashtu të zhvilloheni si konsumator. Për të marrë pjesë, ju duhet vetëm një celular apo kompjuter si dhe internet!

Pse duhet të bashkohesh me ne?

reward TGM

ANKETA NGA CELULARI ME PAGESË

Një treg më i mirë është shpërblim në vetvete, por nuk është kohë e humbur as të paguhesh për një ndihmesë. Për çdo anketë të përfunduar me sukses, do të fitosh deri në 1.30 EUR.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

SIGURIA E TË DHËNAVE DHE ANONIMATI

Çdo e dhënë që do të jepni do të jetë e fshehtë dhe e mbrojtur. Ne nuk ia zbulojmë askujt përgjigjet tuaja individuale pa pëlqimin tuaj.
TGM PANEL ALBANIA NO STRINGS ATTACHED icon TGM

NUK KA ANGAZHIME

Nuk ka ngërçe! Anëtarësimi në komunitetin tonë global është plotësisht falas. Regjistrohu tani dhe fito para online!

TGM PANEL ALBANIA - convenience icon TGM

KUDO, NË ÇDO KOHË, NGA ÇDO PAJISJE!

Mbushni anketa kurdo dhe nga kudo që jeni, duke përdorur çdo pajisje: smartfon, laptop ose tablet. Thjesht duhet të jeni të lidhur me internetin për të filluar të fitoni nga anketat tona me pagesë në Shqipëri.
TGM PANEL ALBANIA - getting reward icon tgm panel

TË SHPËRBLEHESH ËSHTË FARE E LEHTË

Pagesën mund ta merrni përmes Paypal pasi të keni mbledhur 10 EUR ose përmes GCodes pasi të keni mbledhur 10 EUR në llogarinë tuaj.
share insights icon tgm panel

MENDIMI JUAJ KA VLERË PËR NE

Markat që ju pëlqeni janë të etura për të dëgjuar se çfarë mendoni për produktet dhe shërbimet e tyre, kështu ata mund të përmirësojnë atë që kanë për të ofruar.
singapore tgm panel
singapore tgm panel

Së bashku ne sjellim një ndryshimi pozitiv

Bashkimi i përpjekjeve tona do të na japë aftësinë për të nxitur një përmirësim të qëndrueshëm në tregun global. Ju me pjesëmarrjen në anketat me pagesë dhe ne duke bërë lidhjen me markat kryesore globale në më shumë se 100 vende, do të ndikojmë kështu te kompanitë për të prodhuar produkte dhe shërbime më të mira.

Ndani mendimin tuaj dhe jini një forcë pozitive në përmirësimin e tregjeve në mbarë botën.

tgm panel albania logo global market

Siguria e të dhënave është një nga prioritetet tona kryesore

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Të dhënat tuaja janë 100% të sigurta dhe trajtohen me fshehtësi
No spams will be sent
Çregjistrimi nga Paneli TGM do të jetë po aq i lehtë sa abonimi, ju jeni të lirë ta bëni këtë në çdo kohë
unsubscribe easily
Jeni i lirë të çregjistroheni kur të dëshironi
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Ne respektojmë Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) dhe ESOMAR

Pse ia vlen të mbushësh anketa me pagesë për të fituar?

Anketat online me pagesë anë bërë për të mbledhur të dhëna, mendime dhe opinione nga një klient i mundshëm, nga ana tjetër, roli i tyre është të lejojnë fitim të lehtë dhe të shpejtë përmes internetit.
Por ka shumë më tepër mënyra për të fituar një anketë në internet kur mbushni anketa për para:
No time frame
Mungesa e kornizës kohore e bën të lehtë planifikimin për të fituar para me anketat.
best paid survey sites
Mjaft të vizitoni faqet e anketave më të paguara si TGM Panel për mënyra të reja fitimi
no experience required

Nuk kërkohet eksperiencë për këtë punë. Anketat online që paguajnë para mund të kryhen pa formime ose kurse të veçanta.

interests and preferences
Ka larmi temash, çka që të lejon të gjesh një anketë që i përshtatet interesave dhe preferencave individuale, pasi ofrohen nga kompani të shumta kërkimore.
Paid surveys at home

Anketat me pagesë nga shtëpia nuk janë të vështira, ato karakterizohen nga thjeshtësia dhe lehtësia në dhënien e përgjigjeve. Plotësimi i tyre shpesh nuk zgjat më shumë se disa minuta. Plotësimi i tyre shpesh nuk zgjat më shumë se disa minuta.

research panels

Edhe nëse jemi regjistruar tashmë në një panel kërkimor që ofro anketa me pagesë, ne mund t'i shtojmë një tjetër. Kjo metodë është shumë e mirë pasi rrit të ardhurat nga anketat e plotësuara.

opportunity

Anketat shpesh pyesin për shërbime dhe produkte që nuk janë ende në tregun vendas. Na jep një mundësi për të mësuar më shumë për risitë.

Earning on surveys

Mendimi ynë i shprehur nëpërmjet një ankete ka një ndikim të mirëfilltë në përmirësimin e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë. Kjo është një nga arsyet e krijimit të një ankete. Fitimi nga anketat na ofron jo vetëm të ardhura, por edhe kënaqësi reale.

  Anketat më të mira me pagesë online në TGM Albania. Plotësoni Anketa për Para Online. Bashkohuni sot dhe fitoni pikë!

  Çfarë është Paneli TGM dhe si të kryeni anketa online ose në celular me ndihmën e tij?

  Faqja e Panelit TGM është krijua për të gjithë njerëzit që:
  Janë në kërkim të një burimi alternativ të ardhurash pa prishur qetësinë e shtëpive të tyre dhe duan të bëjnë anketa për para (ju mund t'i merrni paratë tuaja përmes PayPal dhe kartave të dhuratave.
  Dëshirojnë të fitojnë para online në një mënyrë të thjeshtë
  Janë mjaft të durueshëm dhe të qetë për t'u paguar për anketat
  Duan të ndajnë mendimin e tyre me të tjerët
  Dëshirojnë të kenë një ndikim në produktet dhe shërbimet e marra në treg
  Vlerësojnë lehtësinë dhe thjeshtësinë e pyetjeve të anketave online për para
  Shpenzojnë shumë kohë në kompjutera ose smartfonë
  Kërkoni mënyra të thjeshta dhe argëtuese për të fituar para në online, që mund të konvertohen më vonë në rimbushje të celularit, para në dorë përmes PayPal si dhe kartave të dhuratave (ne nuk dërgojmë para në llogari bankare)
  Gjurmoni portale me pagesë dhe fitim të qëndrueshëm ose faqe anketash që paguajnë online
  Jeni me pushime dhe doni të fitoni para shtesë përmes faqes sonë të internetit
  Do të donit ta përdornit më mirë kohën e kaluar duke pritur, rrugës për në punë, në shkollë ose në një takim
  Përdorni shpesh internetin përmes smartfonëve dhe hapni anketat e faqes
  Dini se çfarë ju kërkojnë dhe pranoni sfida të reja
  Të pavendosur dhe doni një mundësi ku të zgjidhnit si dhe - të fitoni online
  Po kërkoni një fitim të sigurtë pa bërë investime financiare vetiake
  Vlerësoni kohën e kaluar për të kryer një anketë online ose në celular për para.
  Jeni online dhe vizitoni faqet e anketave për të fituar dhe për të plotësuar anketat
  Ashtu si lirinë, ndani mendimet tuaja të çmuara, faqet e anketave në internet dhe ... hulumtimin e tregut
  Dëshironi të paguheni për anketat dhe të jeni të sigurtë për fitimin
  Jeni në kërkim të anketave më të mira online me pagesë dhe ku është më e lehtë të paguhesh duke plotësuar anketa
  Doni të fitoni për çdo anketë që plotësoni
  Bashkohuni me TGM Panel Albania dhe pranoni anketa me pagesë online. Mos prisni dhe filloni të fitoni para online!

  Si të fitoni lehtësisht para në internet?

  Pasi të shkoni në panelin tonë të kërkimit, mund të filloni të fitoni para menjëherë.
  Si mund të filloni?
  The first step is to register at our website

  Hapi i parë është të regjistroheni në website-in tonë - një nga faqet më të mira të anketave. Regjistrimi përmban hedhjen e të dhënave tuaja bazë, veçanërisht: e-mail-in, datën e lindjes dhe gjininë. Lutemi të mbani mend se të dhënat duhet të jenë të vërteta - kjo do të sigurojë një rrjedhë të lehtë të informacionit si dhe parave të fituara. Ju mund të regjistroheni në panel ose në portalin e anketave duke shkuar në https://portal.tgmpanel.com

  2nd step register at best paid survey site

  Hapi i dytë është të konfirmoni identitetin tuaj dhe regjistrimin në website. Për të kontrolluar të dhënat tuaja, ju duhet të klikoni linkun që ju është dërguar në email. Nëse nuk e gjeni emailin e aktivizimit, kontrolloni në dosjet Promovime dhe Spam.

  Që emailet tona të shkojnë në kutinë tuaj hyrëse dhe jo në postën e padëshiruar, ju lutemi të shtoni në listën e kontakteve ose në bllokun e adresave.

  3rd step making money on the internet
  Hapi i tretë kërkon të merrni disa minuta për të plotësuar profilin tuaj. Kështu ju do të përfshiheni në anketat e duhura pa humbur kohë në kërkime joefektive. Edhe plotësimi i profilit tuaj do t'ju japë pikë (dhe çdo pikë përkthehet në para të fituara), dhe ju mund ta përditësoni atë çdo 6 muaj. Pyetjet në anketat tona fokusohen ekskluzivisht në produktet dhe shërbimet shqiptare.
  4th step earn on paid surveys

  Hapi i katërt është në presësh për anketat më të paguara. Kur kërkimi në përshtatje me profilit tuaj të jetë gati, normalisht, ju do të merrni një njoftim me email. Në këtë mënyrë nuk do të humbisni rritjen e bilancit në panelin tonë online. Është e rëndësishme të dini se përkohshmëria e hulumtimeve – bën që pas disa ditësh (dhe ndonjëherë edhe disa orësh) anketa të mos jetë më aktive.

  Mbani mend se ne nuk informojmë me email për të gjitha anketat dhe disa nga njoftimet mund të humbasin në oqeanin e korrespondencave të tjera, kështu që është mirë nëse vendosni një rregull të përditshëm, për shembull gjatë kafesë së mëngjesit, mund të hyni në panelin e anketave tuaja https://portal.tgmpanel.com – për të kontrolluar nëse ka ndonjë anketë të re gati për t'u plotësuar (d.m.th. nëse ka një shans për të fituar para online).

  Mund të merrni gjithashtu njoftime në lidhje me anketat e reja përmes aplikacioneve si WhatsApp dhe Facebook apo shtojcave të chrome (në mënyrë që anketat të shfaqen drejtpërdrejt në telefonin tuaj ose në anësoret e ekranit të kompjuterit). Këto opsione mund të aktivizohen (dhe po aq lehtë të fiken) gjatë konfigurimit në llogarinë tuaj personale në panelin e kërkimit https://portal.tgmpanel.com.

  5th step join TGM Panel Albania

  Hapi i pestë është plotësimi i anketës. Përsëri, mbani mend se përgjigjet duhet të mendohen mirë dhe të jenë të sinqerta. Kujtoni se – puna juaj me anketat online, kontributi juaj në hulumtimin e porositur të tregut nga kompani të ndryshme është shumë i rëndësishëm. Bazuar në këto anketa, merren vendime të rëndësishme që mund të ndikojnë edhe në jetën tuaj. Nuk ka asgjë për t'u shqetësuar gjatë plotësimit të anketës me përgjigje të sinqerta pasi anketat online me pagesë në panelin tonë janë plotësisht anonime.

  Pas përfundimit të një ankete, ne mund të kontrollojmë se sa kemi fituar. Paneli TGM ofron fitim parash për anketën e kryer në EUR dhe pikë (1 pk = 1 EUR). Ju do të merrni gjithashtu 0,02 pikë për kohën e shpenzuar nëse nuk pranoheni për hulumtimin (anketë e mbyllur, kuotë e plotë, kërkohet profil i ndryshëm i të anketuarve, etj.)

  final step join online surveys

  Hapi i gjashtë është më i këndshmi, pasi përmban marrjen e pagesës. Mos harroni të kontrolloni shumën minimale për një transfertë. Në rastin e Panelit TGM, kjo shumë është 10 EUR për pagesat në EUR ose 3 EUR në rast se pagesa konvertohet në bilanc pikësh (disa anketa paguhen në euro, disa në pikë të cilat konvertohen më vonë në euro - në varësi të klientit).

  Gjithnjë e më shumë panele kërkimore, përfshirë edhe TGM Panel i bëjnë transfertat përmes PayPal – paypal.com. Me PayPal pagesën mund ta transferojmë në një llogari bankare të zakonshme. Pak ditë më pas, paratë tona do të ndodhen në llogarinë përfundimtare.

  Është gjithashtu e mundur ta përdorni shumën e fituar për të rimbushur llogarinë tuaj të telefonit (nëse zotëroni një telefon me rimbushje).

  Mënyra e tretë e arkëtimit të pagesës suaj është përdorimi i kodeve të dhuratave Gcodes –më shumë informacion në app.gcodes.com.

  Regjistrohu në panelin tonë online. Është falas! Fito para për çdo anketë të përfunduar me sukses!

  Përpara pagesës së parë ju duhet të konfirmoni numrin tuaj të telefonit – mund ta shtoni atë në profilin tuaj.

  A nuk është e lehtë?

  Koha e shpenzuar rrugës për në punë, në shkollë, në një takim ose në një pushim kafeje, do të jetë e mjaftueshme për të fituar para lehtësisht dhe me kënaqësi përmes anketave online. Disa minuta në ditë të shpenzuara për të bërë anketa do të rrisin bilancin e llogarisë.
  Isn’t that easy?

  Por si të gjeni faqet më të mira të anketave në Shqipëri?

  Anketat që shfaqen gjatë kërkimit në rrjet nuk janë ato që ne po kërkojmë. Ato janë falas dhe nuk do të na sjellin asgjë tjetër veçse kohë të humbur - edhe nëse ofrojnë për shembull PayPal ose karta dhuratë.

  Për të fituar me plotësimin e anketave, duhet të gjejmë një panel kërkimor të besueshëm, që të mund të na garantojë një pagesë për çdo anketë që kemi bërë. Kohët e fundit ka pasur shumë portale të tilla në internet.

  Cilin duhet të zgjedh?

  Ju duhet padyshim të zgjidhni atë që është i lehtë në përdorim, i qartë dhe më e rëndësishmja, që ia vlen. Sikurse paneli TGM! Ne ju ftojmë të regjistroheni e të filloni të fitoni para.

  Fitoni para duke plotësuar anketa online!

  Çfarë është hulumtimi i tregut, çfarë janë kompanitë kërkimore dhe për çfarë shërben kërkimi?

  Hulumtimi i tregut ka të bëjë me mbledhjen dhe interpretimin e të dhënave. Këto aktivitete lejojnë vendosjen e elementeve bazë të tregut, siç janë çmimet e mallrave dhe shërbimeve, kërkesa dhe oferta si dhe mendimi e sjellja e konsumatorëve.

  Hulumtimi lejon gjithashtu përcaktimin e rrugës së ndjekur nga konkurrenca. Aktualisht, suksesi i një kompanie varet nga analizat, që mundësojnë marrjen e vendimeve të duhura në biznes. Njohuritë mbi kërkesat e tregut dhe strategjitë e duhura të marketingut lejojnë shfaqjen e shërbimeve e produkteve të reja.

  Elementi kryesor i mbledhjes së të dhënave që jep mbizotërim ndaj konkurrencës, është hulumtimi i tregut.

  Një hulumtim i tillë këshillohet në rastet e rritjes së rrezikut, kur voliten vendime të rëndësishme për veprimet e ndërmarrjes. Situata të tilla përfshijnë kryesisht:

  • Shfaqjen e konkurrencës që ka shumë interes për klientët.
  • Zgjerimin e planifikuar në tregje të reja.
  • Transformimin e tregut të shitësit në treg të blerësit.

  • Ndryshimet e parashikuara si pasojë e politikës ekonomike nga qeveri të vendeve të caktuara.

  • Ndryshimin e vazhdueshëm në kërkesat e blerësve dhe rënien në nevojat e tyre.

  Arsyeja kryesore e hulumtimeve, të bëra nga ndërmarrjet e shërbimeve dhe produkteve, është rritja e kërkesës për produktet e ofruara. Faktorët e mëposhtëm dihet se janë të dobishëm për të marrë sa më shumë klientë të jetë e mundur:
  • Hulumtim testues
  • Hulumtim i çmimeve
  • Hulumtim i markës
  • Hulumtim i kënaqësisë së klientit
  • Hulumtim eksplorues
  • Panelet shtëpiake

  Ka shumë faktorë që ndikojnë në zgjedhjen e metodave të hulumtimit, si koha që kemi për mbledhjen e të dhënave, madhësia e zonës së hulumtuar, shpenzimet financiare dhe objektivi i kërkimit.

  Anketa (e gatshme në website të dedikuara) është një nga teknikat më të njohura të hulumtimit. Për shkak të lehtësisë në mbledhjen e të dhënave dhe analizës, ajo u bë mjeti bazë për hulumtimet e marketingut.

  Ne dallojmë disa lloje anketash, gjë që e bën më të lehtë zgjedhjen e teknikës së duhur për çështjen e hulumtuar dhe aspekteve të rëndësishme për klientin. Aktualisht, metodat e përdorura të anketimit përfshijnë:
  Telefonatat
  Mailet
  Shtypin
  Drejtpërdrejt
  Radio dhe TV
  Reklamat
  Kompjuterin
  Prezantimin në sallë
  Shpërndarjen

  Në epokën e internetit, metoda më e kapshme dhe më e lirë e mbledhjes së të dhënave është një anketë në celular apo online adhe transmetimi në faqet internet kushtuar anketave. Një hulumtim i tillë ka një ndikim relativisht të lartë me një kosto të ulët. Pyetjet e anketave online janë të thjeshta dhe përgjigjet nuk janë të vështira për pjesëmarrësit.

  Anonimati i anketimit garanton besueshmërinë e përgjigjeve të dhëna që lidhet me frytshmërinë e hulumtimit të kryer.

  Fitoni para duke plotësuar anketa online!

  Panletë tona

  Arritni globalisht, mendoni lokalisht - me panelët tona kërkimorë pronësorë.